به گزارش همشهری آنلاین، سید مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره واردات اتوبوسهای برقی، توضیح داد: پروژه اتوبوس برقی پروژه متفاوتی نسبت به دورههای گذشته است و اولین باری است که بخش خصوصی به صورت بلندمدت به آن ورود کرده و میخواهد ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی (گرانترین اتوبوس موجود در دنیا) را وارد شهر تهران کند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه هر دستگاه اتوبوس برقی تقریباً ۱۰ میلیارد تومان قیمت دارد، افزود: باتوجه به اینکه ورود اتوبوس برقی به پایتخت نخستین تجربه محسوب میشود، فرآیندهای امور اداری آن طولانی شده چرا که از پیش این تجربهای وجود نداشته است.
- ناوگان فرسوده اتوبوسرانی با وصله و پینه سرپا است | ۵۰ اتوبوس برقی تا شهریور به تهران میآیند
- آشنایی با شهر سبز بدون آلاینده اروپا | برقی شدن نیمی از ناوگان حمل و نقل عمومی شهر
شفیعی درباره زمان قطعی واردات تمامی ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به پایتخت، گفت: واردات، نسبت به برنامه زمان بندی قرارداد با تأخیر کوتاهی روبرو خواهد بود اما مرحله اول که شامل چهار دستگاه اتوبوس برقی است، وارد کشور شده و شرکت خودروساز درحال مونتاژ این چهار دستگاه اتوبوس است.
او اظهار داشت: به تدریج بقیه اتوبوسها به صورت CKD وارد میشوند. در آخرین جلسه با بخش خصوصی قرار شد که به تدریج اتوبوسهای وارد و تولید شده از اواخر شهریور یا اوایل مهر وارد خطوط بهره برداری شوند. همچنین ۴۶ دستگاه اتوبوس دیگر تا اواخر دی و بهمن جاری در خطوط فعالیت کنند.
نظر شما